Rreth The Right Deal

The Right Deal eshte kompania imobiliare me profesionale dhe me dinamike ne tregun Shqiptar. Ne e nisem kete kompani duke pare mungesen e nje sherbimi cilesor ne tregun Imobiliar. Agjentet tane shquhen per qasjen serioze dhe per ndjeshmerine ndaj klientit ne momentin e shitjes apo blerjes se nje prone.

Çdo prone qe trajtohen nga kompania jone merr vemendjen e duhur dhe pronari informohet per te gjitha zhvillimet. Duke filluar nga moment i kontaktit te pare e deri ne finalizimin e shitjes agjentet tane kujdesen qe I gjithe procesi I shitjes te kaloj lehtesisht dhe pronari te marri vleren maksimale per pronen e vete.


Bleresit qe shoqerohen nga agjentet tane sigurohen te marrin prona te zgjedhura qe vlejne me shume se leket e tyre dhe kane te gjithe parametrat e nje shtepie moderne dhe te rehatshme. Çdo industri kerkon ekspertin e vete dhe nje ekspert i mire imobiliar ndihmon bleresin te bej zgjedhjen e duhur per buxhetin qe ka pa bere kompromise me cilesine e prones.

Qiraja eshte kthyer ne nje menyre te mire investimi per kedo qe ka nje apartament te dyte. Sekreti eshte gjetja e klienteve qe paguajne rregullisht, mbajne pronen mire dhe qendrojne gjate. Per kete sigurohet The Right Deal. Klientet tane jane te perzgjedhur dhe ne shumicen absolute te rasteve respektojne termat e kontrates te rene dakord ne momentin e dhenies se prones me qira.

Puna me The Right Deal eshte nje eksperince e pabesueshme ne kushtet e nje tregu kaotik dhe sherbimi inferior. Klientet tane japin vetem referenca pozitive dhe zgjedhin te bejne biznes me ne vazhdimisht duke na konfirmuar rrugen qe kemi zgjedhur: sherbim ekselent, profesionalizem dhe mbeshtetjes e vazhdueshme e atyre qe na besojne.

Prona Jote Privilegji Ynë!