Dëshiron Të Shesësh Apo Japësh Apartamentin Tënd Me Qira?

Real Deal ka nje liste te gjate pritje me kliente qe deshirojne te blejne apo marrin me qira apartamente ne Tirane. Mjafton te na kontaktosh dhe nje prej agjenteve tane do te vij prane prones per te mare detajet e me pas te sjelli kliente potenciale e te perzgjedhur. Mund te kontaktosh ne numrin 0674032997 ose te vendosesh te dhenat ne fushat e meposhtme dhe te kontaktojme ne.

I am searching for :