Për Qira

450€ / muaj

450€ / muaj

Apartament 2+1 - 112m2

Myslym Shyri - Rruga Islam Alla

Ne rrugen Myslym Shyri jepet me qira apartament 2+1+2 me siperfaqe te madhe. Ndodhet ne katin e gjashte te nje pallati te ri, te pajisur me ashensor d...

Për Shitje

190,000€

Apartament 2+1 - 111m2

Myslym Shyri - Rruga Myslym Shyri

Prane zones se Myslym Shyrit, shitet nje apartament 2+1. Apartamenti ndodhet ne katin e 4 te nje pallati te 2018. Organizohet si me poshte: Salloni i...

Për Qira

400€ / muaj

Apartament 2+1 - 90m2

Myslym Shyri - Rruga Myslym Shyri

Ne rrugen Myslym Shyri jepet me qira apartament 2+1 me siperfaqe te madhe. Ndodhet ne katin e 3 te nje pallati te ri, te pajisur me ashensor dhe i mir...

Për Qira

350€ / muaj

Apartament 2+1 - 80m2

Myslym Shyri - Rruga Myslym Shyri

Te Drejtoria e Policise jepet apartament 2+1 me qira. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar me cdo gje bashkohore. Apartamenti ndodhet ne kati e 4-te...

Për Qira

450€ / muaj

Apartament 2+1 - 112m2

Myslym Shyri - Rruga Islam Alla

Jepet super apartament 2+1+2 ne zonen e myslym shyrit, rruga Islam Alla ne nje pallat te 10-viteve te fundit ne katin e 6 me ashensor. Zona ne te cil...

Për Qira

400€ / muaj

Apartament 2+1 - 75m2

Myslym Shyri - Rruga Vangjush Furxhi

Jepet apartament 2+1 ne zonen e myslym shyrit, ne rrugen Vangjush Furrxhi ne pallat ekzistues ne katin e 4 pa ashensor e sapo investuar me kushte bash...

Për Qira

600€ / muaj

Apartament 2+1 - 117m2

Myslym Shyri - Rruga Myslym Shyri

Ne rrugen Myslym Shyri jepet me qira apartament 2+1+2 ,ne katin e gjashte te nje pallati te mirembajtur me ashensor dhe sistem sigurie. Apartamenti o...