Shitje
70,000€
EXCLUSIVE
Kodra E Diellit, Shitet Apartament 1+1 Plus Garazhd Në... - 71m2
Kodra e Diellit - Rruga Bill Klinton

Në rrugën Bill Klinton, Kodra e Diellit Shitet Apartament 1+1 plus Garazhd në një Kompleks të Ri shumë cilësor i ndërtuar këto 2 vitet e fundit. Kom...

Shitje
75,000€
RESERVED
Shitet Apartament 1+1 Tek Kodra E Diellit! - 82m2
Kodra e Diellit - Rruga Bill Klinton

Te Kodra e Diellit Shitet apartament 1+1 me planimetri perfekte. Apartamenti ndodhet ne katin e 4 te nje pallati te ri i pajisur me ashnsor dhe te mir...

Shitje
69,000€
Tek Fillimi I Kodres Se Diellit, Shitet Apartament 1+1,... - 74m2
Kodra e Diellit - Rruga Frang Bardhi

Ne fillim te Kodres se Diellit, ne Rrugen Frank Bardhi, mbi Qendren Kristal, shitet Apartament 1+1, ne katin 3-te te nje pallati te ri i pajisur me as...

//do something