Për Shitje

310,000€

Apartament 2+1 - 120m2

ETC - Rruga e Elbasanit

Te ETC, European Trade Center nje nga zonat dhe pallatet me te preferuara ne Tirane shitet nje Apartament 2+1. Apartamenti ndodht ne katin e 10 te n...

Për Qira

1,200€ / muaj

Apartament 2+1 - 120m2

ETC - Rruga e Elbasanit

Te ETC, European Trade Center nje nga zonat dhe pallatet me te preferuara ne Tirane jepet me qira nje Apartament 2+1. Apartamenti ndodht ne katin e 1...