Për Shitje
113,000€
Apartament 3+1 - 135m2
Ambasada Amerikane - Rruga Drago Siliqi

Pranë Ambasades Amerikane, tek Shkolla Osman Myderizi, Shitet Apartament 3+1 ne katin e 3 banimi të një Pallati Totalisht i Restauruar me Sistem Kap...

Për Shitje
352,000€
Shitet Super Apartament 3+1+Garazh Te Liqeni - 352000... - 162m2
Ambasada Amerikane - Rruga e Elbasanit

Apartament 3+1 per shitje te nje nga objektet me te reja ne Tirane te “Park Gate".Ky është një objekt me stil shumë të veçantë arkitekturor dhe strukt...