Për Shitje
84,000€
Shitet Apartament Fantastik 1+1 Në Zemër Të Tiranës! Pe... - 74m2
9 kateshet - Rruga Konstandini Kristoforidhi

Objekti ne te cilin ndodhet Apartamenti ka nje stil shumë të veçantë arkitekturor dhe strukturor, me Pozicionim mjaft strategjik, pas Prokurorise te T...