logo
  • Numri I telefonit
  • 045628300

  • +355 67 602 2312

line
  • Vendndodhja e Prones
  • Rruga Sami Frasheri, Qendra Metropol kati i 2

line
line

Sherbime

Ne besojmë tek profesionalizmi dhe i ofrojmë klientëve tanë më shumë vlerë se paguajnë me para. Kjo është mënyra jonë për të investuar tek e ardhmja dhe jo vetëm për të marrë një fitim të shpejtë. Klientët tanë vazhdojnë të kthehen tek ne edhe pas shume vitesh. Ne e dimë që e vetmja mënyrë për të qënë të suksesshëm për ne është që ju të mbeteni të kënaqur nga shërbimi ynë. Shitja e një pasurie të paluajtshme kalon në disa hapa dhe ne sigurohemi qe secili prej tyre të realizohet në mënyrën e duhur. Procesi ligjor është baza jonë më e fortë  dhe ju nuk do të hasni asnje rrezik nëse zgjidhni të punoni me ne. Nga marketimi agresiv që ne realizojmë, kemi akumuluar një gamë të gjerë pronash dhe ju keni mundësinë e zgjedhjes së pronës më të mirë të mundshme për nevojat tuaja

Ne ofrojmë 100% garanci për shërbimin tonë. Nëse ju blini një pronë përmes nesh dhe në fund të procesit nuk jeni të kënaqur, ne ju kthejmë lekët mbrapsht.  Asnjë agjensi tjetër nuk ka kurajon për të ofruar një garanci të tillë.  E si mund të jemi ne kaq të sigurtë?

 Shumë e thjeshtë, ne mbajmë standartet me të larta për stafin tonë duke i trajnuar në mënyrë konstante e duke i pajisur me informacionet dhe dijet më të fundit në fushën e pronave të paluajtshme. Qëllimi ynë nuk është thjesht të kënaqim klientët tanë, por t’i mrekullojmë ata. 

Inspektim falas

Mos e nxirrni pronën tuaj në treg pa pasur një vlerësim të kryer nga agjentet tanë më parë!

Pasi ju na kontaktoni, një anëtar i skuadrës tonë do te vijë për të ju dhënë një vleresim të pronës tuaj. Nëse ju  i vendosni pronës një vlerë sipër tregut atëherë prona juaj nuk do të ketë asnjë blerës dhe nëse vlera e pronës tuaj është shumë e ulët ju do të humbisni para. Përse mos të marrësh mendimin e një eksperti të fushës më parë dhe të sigurohesh që merr vlerën maksimale nga prona jote?

Telefono tani për një Inspektim FALAS në : 0213232545646