logo
  • Numri I telefonit
  • 045628300

  • +355 67 602 2312

line
  • Vendndodhja e Prones
  • Rruga Sami Frasheri, Qendra Metropol kati i 2

line
line
line

Ofertat me te fundit
direkt ne inboxin tuaj

This field is required
This field is required
This field is required
This field is required

Kerkim i avancuar

100
Tek   €
700000

Pronat e listuara

---m2 3 Dhoma 2 9
Per Qira
20m2 1 Dhoma 1 25
Per Shitje
62m2 1 Dhoma 1 40
Per Shitje
65m2 1 Dhoma 1 11
Per Qira
86m2 2 Dhoma 2 19
Per Qira
115m2 2 Dhoma 2 33
Per Qira
118m2 2 Dhoma 2 29
Per Shitje
150m2 3 Dhoma 2 19
Per Shitje
110m2 2 Dhoma 1 24
Per Qira
---m2 3 Dhoma 2 25
Per Qira
134m2 2 Dhoma 2 43
Per Qira
107m2 2 Dhoma 2 20
Per Shitje
---m2 12 Dhoma 3 14
Per Qira
137m2 3 Dhoma 2 19
Per Shitje
60m2 Dhoma 1 23
Per Shitje
70m2 2 Dhoma 1 80
Per Qira
100m2 2 Dhoma 1 104
Per Shitje

Si mund të me ndihmoje Real Deal?

image

Eksperte dhe profesioniste

image

Kenaqesi e garantuar

image

Inspektim falas